Σύνδεση στο Internet Banking

Σύνδεση στην υπηρεσία Internet Banking

HSBC Mobile Banking app

Πραγματοποιήστε την πλειοψηφία των συναλλαγών σας από όπου κι αν βρίσκεστε με ασφάλεια χωρίς τη συσκευή token.

Μάθετε περισσότερα

HSBC Mobile Banking App:

HSBC Mobile Banking Greece - Available on the AppStore HSBC Mobile Banking Greece - Android App on Google Play

Touch ID

HSBC Mobile Banking App:

HSBC Mobile Banking Greece - Available on the AppStore  HSBC Mobile Banking Greece - Android App on Google Play

Touch ID
 

Απαιτείται να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε: η υποστήριξη για τον Internet Explorer 6 διακόπηκε

Ο Internet Explorer 6 δεν υποστηρίζεται πλέον

Η HSBC διέκοψε την υποστήριξη για τον Internet Explorer 6 σε όλες τις πλατφόρμες διαδικτυακών τραπεζικών υπηρεσιών που διαθέτει παγκοσμίως, στις 12/03/2015. Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες και μάθετε πώς μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες μας με ασφάλεια.

Στην HSBC, δεσμευόμαστε να τηρούμε τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας για τις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες μας μέσω της συνεχούς αξιολόγησης τρόπων βελτίωσης της ασφάλειας των συστημάτων μας. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι σας παρέχεται ο μέγιστος βαθμός ασφάλειας, δεν υποστηρίζουμε πλέον τη χρήση του Internet Explorer 6 (IE6) για την πρόσβαση στις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες μας. Αναβαθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε σε νεότερη έκδοση του Internet Explorer (IE8 ή νεότερη έκδοση) ή σε άλλο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης (βλ. συνδέσμους παρακάτω) για να έχετε πρόσβαση στις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες μας.

Πώς θα αναβαθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε

Η αναβάθμιση της έκδοσης του Internet Explorer γίνεται γρήγορα, εύκολα και είναι δωρεάν – απλώς πραγματοποιήστε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης από τον δικτυακό τόπο της Microsoft*.

Εναλλακτικά, σύγχρονα προγράμματα περιήγησης είναι επίσης διαθέσιμα για λήψη στους παρακάτω δικτυακούς τόπους*.

  • Google Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Opera

Τι θα συμβεί αν δεν αναβαθμίσω το πρόγραμμα περιήγησης;

Καθώς στις 12/03/2015 διακόψαμε οριστικά την υποστήριξη για τον Internet Explorer 6 σε όλες τις πλατφόρμες διαδικτυακών τραπεζικών υπηρεσιών της HSBC, δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες μας συνολικά.

Τι πρέπει να κάνω αν δεν μπορώ να αναβαθμίσω το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή που χρησιμοποιώ στην εργασία μου;

Ορισμένες εταιρείες εφαρμόζουν περιορισμούς όσον αφορά τα συστήματα πληροφορικής τους, που δεν επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν λήψεις ή ενημερώσεις λογισμικού. Άλλες εταιρείες διαθέτουν συστήματα που απαιτούν τη χρήση του IE6. Σε περιπτώσεις όπως αυτές, ενδέχεται να μην μπορείτε να αναβαθμίσετε απευθείας το πρόγραμμα περιήγησης. Προσκομίστε αυτές τις πληροφορίες στον υπεύθυνο μηχανοργάνωσης της εταιρείας σας για περαιτέρω εξέταση.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την αναβάθμιση του προγράμματος περιήγησης στον οικιακό υπολογιστή σας, στον δικτυακό τόπο Υποστήριξη της Microsoft* παρέχονται πόροι ολοκληρωμένης διαδικτυακής βοήθειας και αντιμετώπισης προβλημάτων. Επίσης, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε τεχνική υποστήριξη επικοινωνώντας απευθείας με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

Η HSBC παρέχει επίσης ένα σύνολο πόρων και πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπου παρέχονται συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με το πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τον υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο.


* Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή σελίδας για τον οποίο/την οποία υπάρχει υπερσύνδεση στον παρόντα δικτυακό τόπο. Η χρήση συνδέσμων προς άλλους δικτυακούς τόπους ή σελίδες γίνεται με δική σας ευθύνη και εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες ή οποιαδήποτε άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε σχέση με τη χρήση των συνδέσμων προς αυτούς τους δικτυακούς τόπους ή για τυχόν προβλήματα ή συνέπειες που σχετίζονται με τη λήψη λογισμικού από αυτούς τους δικτυακούς τόπους. Η χρήση οποιουδήποτε διαβιβάσιμου λογισμικού διέπεται από τους όρους της σύμβασης παραχώρησης άδειας χρήσης, εάν υπάρχει, που συνοδεύει ή παρέχεται με το λογισμικό.

Καμία επιβεβαίωση ή έγκριση τρίτων μερών ή συμβουλή, άποψη, πληροφορία, προϊόντα ή υπηρεσίες αυτών δεν εκφράζονται ή υπονοούνται από οποιαδήποτε πληροφορία του παρόντος δικτυακού τόπου.