Νέα ιστοσελίδα και υπηρεσία Online banking της HSBC

Τί αλλάζει;

Η νέα πλατφόρμα μας επιτρέπει να:

  • Κάνουμε την πλοήγηση απλούστερη. Μέσω αυτού του νέου σχεδιασμού, θα σας είναι ευκολότερο να βρίσκετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ειδικά από κινητές συσκευές όπως tablet και smartphones.
  • Διατηρούμε συνέπεια στην εμπειρία πλοήγησης. Θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια εμπειρία πλοήγησης ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.
Γιατί κάποιες σελίδες δεν έχουν ανανεωθεί, π.χ. τα έντυπα, τα εργαλεία κλπ.

Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας μας είναι το πρώτο βήμα για την αναβάθμισή της. Θα εξελίσσουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας και την εμπειρία σας στο μέλλον. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός των εργαλείων θα παραμείνει ως έχει προς το παρόν.

Πώς μπορώ να ξέρω ότι πρόκειται για έναν αυθεντικό ιστότοπο της HSBC;

Η επίσημη διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι www.hsbc.gr. Το λογότυπο HSBC και το εξάγωνο παρουσιάζονται κυρίαρχα σε κάθε σελίδα . Στην ιστοσελίδα μας θα εμφανιστεί εγκαίρως ένα ενημερωτικό banner πριν και μετά την μετάβαση στην νέα ιστοσελίδα.

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία Online banking στο μέλλον;

H πρόσβαση στην υπηρεσία Online banking πραγματοποιείται πατώντας το κόκκινο κουμπί "Σύνδεση" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας του site μας.

Θα αναβαθμιστεί επιπλέον και η υπηρεσία Internet και Mobile Banking στη νέα πλατφόρμα;

Η επερχόμενη εκκίνηση της ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει μια νέα και πιο απλοποιημένη διαδικασία σύνδεσης (log on) και σύνοψη λογαριασμών τα οποία συνιστούν το πρώτο βήμα για τη νέα μας πλατφόρμα. Εργαζόμαστε σταδιακά για την αναβάθμιση και την ανανέωση μελλοντικά των λειτουργιών του Internet Banking και Mobile Banking (πχ μεταφορές κεφαλαίων). Ως εκ τούτου, μέρος των λειτουργιών και της πλοήγησης στο Internet Banking και στο Mobile Banking θα παραμείνει ως έχει προς το παρόν.