HSBC Ιδιώτες

  • Σύνδεση

Η HSBC - Γιατί να επενδύσετε με την HSBC

Η αξία της HSBC

Η HSBC Bank plc είναι μέλος του Ομίλου HSBC, ενός από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως. Η οικονομική ισχύος της Τράπεζας έχει διαμορφωθεί μέσα από τη διατήρηση μιας στιβαρής κεφαλαιακής βάσης, η οποία εξασφαλίζει ισχυρή ρευστότητα, μέσα από τη συντηρητική προσέγγιση στο ρίσκο και μέσα από καλά διαφοροποιημένα έσοδα τόσο σε γεωγραφικό όσο και επιχειρησιακό επίπεδο.

Αυτή η εστίαση στη διατήρηση της οικονομικής ισχύος, από την ίδρυσή της το 1865, σημαίνει ότι είναι σε θέση ιδανική ώστε να περιηγείται μέσα από όλες τις οικονομικές συνθήκες και αγορές. Αποτελούμενη από μία διεθνή ομάδα αναλυτών και άνω των 40 εκλεκτών διαχειριστών κεφαλαίων, η HSBC θεωρείται ως μια από τις καλύτερες στις αντίστοιχες αγορές. Οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν:

  • Πελάτες: περίπου 60 εκατομμύρια παγκοσμίως
  • Παρουσία: σε 80 χώρες και περιοχές σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική
  • Γραφεία: περίπου 6,900 ανά τον κόσμο
  • Ιστορία: 148 έτη (ιδρύθηκε το 1865)
  • Πιστωτική αξιολόγηση: ΑΑ- Fitch

Μάθετε περισσότερα γιατί αξίζει να επενδύσετε με την HSBC

Παγκόσμια τεχνογνωσία με εικοσιτετράωρη επενδυτική παρακολούθηση

Από μία σκοπιά η παγκοσμιοποίηση μπορεί να θεωρηθεί ως η επιρροή που έχει μια οικονομία σε άλλες αγορές. Αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση μπορεί να πηγάζει από οποιαδήποτε μεταβολή στη βιομηχανία μιας χώρας και μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στις επενδύσεις σας, ακόμα κι αν αυτές είναι σε άλλη Ήπειρο. Για να μετατρέψει αυτό το φαινόμενο σε ευκαιρία, η HSBC σχεδίασε ένα παγκόσμιο επενδυτικό δίκτυο, το οποίο απαρτίζεται από ειδικούς (επενδυτικούς αναλυτές και διαχειριστές κεφαλαίων), τόσο εντός όσο και εκτός της Τράπεζας. Όλοι αφοσιώνονται στην ανακάλυψη των καλύτερων επενδυτικών ευκαιριών μέσα από τις σημαντικότερες αγορές εμπορίου παγκοσμίως.

Η HSBC World Selection αποτελείται από συνδεδεμένες ομάδες αναλυτών σε Λονδίνο, Παρίσι, Ντίσελντορφ, Χονγκ Κονγκ, Τόκυο, Νέα Υόρκη, Τορόντο, Μπογκοτά, Ταϊβάν, Σαγκάη και Σάο Πάολο. Οι ομάδες αυτές ερευνούν και προσλαμβάνουν ειδικούς στην εκάστοτε χώρα ώστε να ανακαλύψουν εξαιρετικούς επενδυτικούς διαχειριστές και εξωτερικούς προμηθευτές κεφαλαίων.

Με τη σειρά τους, οι άνθρωποι αυτοί παρακολουθούν τη δραστηριότητα σε κάθε αγορά που είναι ανοιχτή για εμπόριο, συλλέγουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και επενδύουν έξυπνα για λογαριασμό σας. Όντας κοντά σε αυτές τις αγορές αυξάνουν τις πιθανότητες για εύρεση κρυφών ‘θησαυρών’ και ευκαιρίες ανάπτυξης. Όταν κλείνει η αγορά του Τόκυο, ανοίγει αυτή της Νέας Υόρκης. Όταν το Λονδίνο κατεβάζει ταχύτητα προς το τέλος της ημέρας, το Σάο Πάολο επιταχύνει. Στην HSBC θα έχετε μια πραγματική ομάδα πολυεθνικών αναλυτών να παρακολουθούν τις επενδύσεις σας όλο το εικοσιτετράωρο, έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν μέσα από οποιεσδήποτε απρόβλεπτες συνθήκες αγορών και να επιτύχουν μεγαλύτερα κέρδη ή να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες. Παράλληλα, όποτε υπάρχει ανάγκη, μέσω των ειδικών συμβούλων της HSBC μπορείτε να ενημερώνετε το επιλεγμένο χαρτοφυλάκιό σας για να διασφαλίζετε ότι αντικατοπτρίζει τους στόχους σας.